VasMaRock Piknik
TÁRSFESZTIVÁL
KÖZÖSSÉG
SAJTÓAKKREDITÁCIÓ
PROMÓCIÓ
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
A VasMaRock Piknik tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A VasMaRock Piknik által végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó. Az VasMaRock Piknik nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a www.vasmarockpiknik.hu weblapra, valamint weblapról.
Adatok felvétele
A www.vasmarockpiknik.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Információ kéréséhez, valamint egyéb űrlapok kitöltéséhez bizonyos személyes adatokra (pl. név, e-mail cím) szükség lehet. Információkérő, vagy egyéb olyan űrlap kitöltése a www.vasmarockpiknik.hu weblapjain, amely személyes adatok megadásával jár, a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A hozzájárulás bármikor írásban visszavonható.

A regisztrált felhasználó kérheti:
- a tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- a személyes adatainak helyesbítését,
- a személyes adatainak törlését vagy zárolását.
A VasMaRock Piknik a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
Adatok felhasználása, továbbítása
Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, a VasMaRock Piknik erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor írásban visszavonja. Az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.
Adatbiztonság
A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tőle elvárhatót megtesz. A kor követelményeinek megfelelő műszaki és biztonsági megoldásokat alkalmazza.
Cookie szabályzat
A Cookie-k használatára azért van szükség, hogy a látogatók által az oldalunkon használt szolgáltatásokon javíthassunk. Néhány ilyen, általunk használt Cookie az egyes szolgáltatások működéséhez nélkülözhetetlen, vannak, amelyek információt, statisztikát gyűjtenek a weboldal használatáról, így kényelmesebbé tehetjük a böngészést. Vannak Cookie-k, amelyek átmenetileg működnek, és a böngésző bezárása után eltűnnek, de tartósak is megtalálhatók köztük, amelyek a számítógépeden tárolódnak. Vannak helyi Cookie-k, melyek egy-egy kampány részei és a kampány ideje alatt találhatóak meg az oldalon. Vannak Cookie-k, amelyek az oldal működéséhez elengedhetetlenek, és vannak, amelyek teljesítményt illetve felhasználói élményt növelnek.

A Cookie-k célja, hogy javítsák a szolgáltatások minőségét, a következő módokon:
Néhány különleges szolgáltatás, például a fizetés működésének engedélyezésével, ami nem működhetne ezek nélkül a Cookie-k nélkül. Olyan szolgáltatások engedélyezésével, melyek felismerik a böngészésre használt eszközt, így a látogatónak nem szükséges többször is megadnia ugyanazokat az információkat egy feladat során. Felismerik, ha a látogató már megadott egy felhasználónevet és jelszót, s amikor bejelentkezett az oldalra, azt nem kell megismételnie a további böngészés során. Mérik, hogy hány ember használja a szolgáltatásokat, azért, hogy egyszerűbb lehessen a használatuk és biztosítani lehessen a gyors használatukhoz szükséges kapacitást Adatokat elemeznek, hogy segítsenek számunkra megérteni, az emberek hogyan használják az online szolgáltatásokat, hogy fejleszthessük azokat. Ha látogatása során Ön mellőzi a Cookie-k használatát, tudnia kell, hogy a legtöbb funkció és oldal nem fog az elvártaknak megfelelően működni. Ha a számítógépén már megtalálható Cookie-k közül szeretne törölni, kattintson a böngészőben található "Súgó" menüpontra és kövesse a böngésző szolgáltatójának utasításait! Még többet megtudhat a Cookie-król, azok törléséről és irányításáról a www.aboutcookies.org weboldalon!