MÁR CSAK ENNYI
nap
óra
perc
mperc
TÁRSFESZTIVÁL
KÖZÖSSÉG
PROMÓCIÓ
Házirend
Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy csak a meghatározott értékesítő helyeken vásároljanak, akkor biztos nem lesz gond a belépésnél ellenőrzéskor!

Kérünk mindenkit, hogy a bérletére nagyon vigyázzon, azt pótolni nem tudjuk!

A beléptetésnél az elővételben megvásárolt jegyedet karszalagra cseréljük, csak azzal van lehetőséged a rendezvényre belépni, a Fesztiválon részt venni! Napi jegyeket a helyszínen is tudsz váltani, szintén karszalagra cseréljük!

A Biztonsági emberek folyamatosan ellenőrzik a karszalagokat, amelyek ha sérültek, szakadtak, vagy látszik, hogy "hazai", akkor eltávolítják és el kell hagyni a Fesztivál helyszínét!

A biztonságiak, amikor átvizsgálnak Benneteket csak a munkájukat végzik, ezért ne nehezteljetek! Saját érdeketekben ne hozzatok szúró, vágó eszközöket, kábítószert, semmilyen illegális dolgot! A fesztivál területére csak úgy léphetsz be és csak úgy tartózkodhatsz bent, ha viseled a karszalagot. Ennek meglétét kollégáink folyamatosan ellenőrzik.

A fesztiválról képes beszámoló készül. A bérleted, napijegyed megvásárlásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a felvételeken szerepelj! Ezzel segítjük elő a sajtó munkáját, akik folyamatában számolnak be a médiának.

A biztonsági emberek csak a fesztivál területére és szűkebb környezetére hivatottak vigyázni, ellenőrizni. A Rendőrséggel remek kapcsolatban vagyunk, ha bármi gond akad a "védett területen" kívül, őket kell riasztani!

Értékek óvása
Kérjük mindazokat, akik sátraznak, hogy értékeiket tartsák maguknál. Semmilyen értékért csomagért a Szervezők nem tudnak felelősséget vállalni, amit a sátratokban hagytok.

Fontos, hogy vigyázzunk egymás testi épségére, vagyontárgyaira!

A fesztivál után még egy hétig működik a Talált Tárgyak részleg, de utána nem keressük az elhagyott tárgyak, cuccok gazdáit! Érezzétek jól magatokat! Ha bármiféle anyagi kár ér, azonnal jelentsd be a helyi rendőrségen. Elérhetőségeket kihelyezzük és számítunk a jelenlétükre, ezzel is a Ti biztonságotokra figyelünk!

Ezek még érdekesek
Bejáratnál mindenkit átvizsgálunk, hogy biztosítsuk, hogy senkinél ne legyen törvényellenes, a fesztivál területére be nem vihető tárgy, eszköz. Szúró, vágó eszköz, valamint semmilyen tudatmódosító és kábítószer bevitele nem megengedett! Ezeket a biztonságiak elvehetik, a többiek, valamint a fesztivál biztonsága érdekében! Ugyanígy alkoholt, alkoholos terméket sem lehet behozni a fesztivál terültére!

Jegytulajdonosként hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad, a közönség tagjaként kép- és filmfelvétel készüljön. A felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem léphetsz fel. A biztonság és a bűnmegelőzés érdekében a rögzített képeket megőrizzük.

Mivel a Rába folyó partján leszünk, hangsúlyozottan figyeljetek egymásra. Ha többen jöttök, kérünk mindenkit, hogy ittas, illuminált barátait jobban kövesse szemmel, ne legyen esetleges komolyabb baleset a gyors sodrású folyó miatt!

Csak saját felelősségre lehet fürdeni!

A Szervezők mindent elkövetnek a balesetek elkerülése véget (a Fesztivál területén), de nem lehetnek ott mindenhol, így mindenki saját magáért vállal felelősséget, illetve a kiskorúakért szüleik, kísérőik!

A bérlet és napijegy vásárlók a Házirendet elfogadják a belépőjegyek vásárlásakor!